VEM ÄR JAG?

Böcker …

… finns det något bättre?

 

 

Kort om mig

Namn: Agneta Loxander

Yrke: Diplomerad lektör, logistiker.

Område: Samtliga genrer inom skönlitteratur och fiction. Vuxenmanus såväl som barnboksmanus.

Intressen: Böcker! odling, örter, kultur i alla former, djur, natur, resor.

Favoritresmål: Sydamerika.

Böcker och läsning har alltid haft en stor plats i mitt liv. Oavsett var jag har befunnit mig, hemma i Östergötland eller på resande fot, har en bok alltid funnits nära till hands och bredden har varit stor: Från chicklit till klassiker via fantasy, deckare och drama. De flesta genrer har något att erbjuda och jag läser gärna såväl vuxen- som barnböcker.

Under ett brokigt arbetsliv har längtan till texter, böcker och ord alltid funnits nära och när jag nu tar steget att starta eget som diplomerad lektör känns det som om jag har hittat hem. Manushögarna har börjat samlas i arbetsrummet, spännande utmaningar väntar och varje dag på jobbet är ett rent nöje.

Kanske vill du att jag ska ta mig an även ditt manus?

Det gör jag gärna!

Fyra – nu vuxna – barn, hund, katt och hus på landet har lärt mig att organisera min tillvaro, vara fokuserad på uppgiften och att strukturera mitt arbete. De egenskaperna kommer dig till del när vi gemensamt tar oss an ditt skrivprojekt. Av mig kommer du att få ärliga och konstruktiva omdömen som utvecklar ditt manus och ditt skrivande och vårt mål blir att få se din text framgångsrikt utgiven i den form du själv föredrar. Digitalt som e-bok och ljudbok, eller i klassiskt pappersboksformat.

Hör av dig så pratar vi vidare om hur jag kan hjälpa just dig och ditt manus!

Varma hälsningar

Agneta

Feedback från klienter

Agneta har varit min absolut bästa testläsare i en herrans massa år 😁Hon har en fenomenal känsla för att hitta de dolda felen i en text och för att vänligt men bestämt påpeka vad jag måste skriva om. Nu öppnar hon eget som lektör och jag kan inte göra annat än att rekommendera henne.

 

Ewa Christina Johansson

Barn/ungdomsboksförfattare

Loxander i Linköping AB

Agneta Loxander

Kontakta mig

E-post: agneta@loxander.se

Telefon: 0733-501901

FÖLJ MIG

Loxander i Linköping AB

Agneta Loxander

Kontakta mig

E-post: agneta@loxander.se

Telefon: 0733-501901

FÖLJ MIG